Korkuyorum (Beau Is Afraid) (2023)

Korkuyorum (2023)Beau Is Afraid

Puan 7.6 / 10
Senin Puanın
Yönetmen
Dil
İngilizce
Ülke
ABD
Süre
179 dakika
12
0
25
20
Özet Fragman Beğenenler
Autumn profil fotoğrafı
Autumn
Talihsiz serüvenler dizisi 😔 Joaquin Phoenix 'in oyunculuğuna bir kez daha aşık oldum. Resmen oynadığını yaşıyor, yaşatıyor. Ari Aster kafasi çok başka herkes sevmeyebilir ama ben bayılıyorum 🤩
error_outline
Ricky.McFloyd profil fotoğrafı
Ricky.McFloyd
Filmin başındaki kaygı ve endişe hali çok ilgi çekici gelse de konuların ilerlemesiyle o ilgim dağıldı biraz fakat yine de izlemesi keyifli bir filmdi. Uzun süresi tek oturuşta bitirmeyi zorlaştırıyor yine de 6,5/10
error_outline
umrant profil fotoğrafı
umrant
Ari Aster deyince korku bekliyoruz otamatikman ama bu bir korku filmi değil neden insandan korkmalıyız filmi. Ödümüz patlamalı hatta.Absürd seri kötülükler izliyoruz filmin ilk yarısı boyunca ,'absürd is the new normal...! 'belki bu çağda diyoruz iç çekerek.İkinci yarı işler daha karışıyor Anne oğul ilişkisi üzerinden çağımızda insan-dünya alakası kuruyor, kime güveneceksin sorusunu soruyoruz ve yeterince korkuyor muyuz?.Değişik bir filmdi.
error_outline
tugberto profil fotoğrafı
tugberto
1 saatini ancak izleyebildim, film o kadarlık kısmında bile bütün korkulari işlemiş gibi geldi. Gündüz izleyin bence, görüntüler çok korkunç olmasa da adamın başına gelen olaylar korkunç çünkü.
error_outline
mrfaruk profil fotoğrafı
mrfaruk
bu kadar sanat bize fazla ya
bana göre değil bu film
error_outline
sisyphos77 profil fotoğrafı
sisyphos77
Deli imge cümbüşü :) Yaklaşık 3 saat, 2 partide ancak izleyebildim. Beynimi eğip büken bu tarz filmleri beğeniyorum. Filmin çok kısacık özeti bir anne oğul ilişkisi.
error_outline