Hızlı film. Bütün hikaye akışı o kadar hızlı ilerliyor ki takip edemiyor insan. Üstelik Gizem Karaca çok fazla yapmacık duruyor, duygusal moda bu yüzden giremiyorsun. Bu yüzden olmamış filmdir.
Barış Kılıç'ın varlığı ve oyunculuğu beni yanıltmadı yine,bir kez daha sevdim.Film balık burcundaydı.ben balık o balık, ortaya karışık karmakarışık bişey oldum izlerken.Kurgusu şöyleydi,tekniği böyleydi diye kötü yorumlar almış ama ben çok sevdim.Evet Sweet November'dan bu yana çokça işlenen bilindik bi konu belki ama sıcak doğal ve güzeldi.Ayrıca film boyunca çok güzel şarkılar dinliyorsunuz..
Keşke Kıbrıs'ta çekilen bir filmde Kıbrıslı sanatçılarımıza yer verip önlerini açsanız ve böyle şaçma sapan konuşmalar ortaya çıkmadan adamızı güzel bir şekilde tanıtsanız.